top of page

En award & en utmaning


Jag har fått denna fina award av gullig Jess, tack söta.  När man har blivit tilldelad detta pris ska man berätta tio saker om sig själv och passera awarden vidare till tre bloggvänner. Och sen har jag blivit utmanad av härliga Mia att skriva 10 saker om mig själv…som ni inte (förhoppningsvis) redan vet. Så jag kör båda på en gång.

1. Jag har tränat Kyokushinkai karate för Dolph Lundgrens tränare 2. Det värsta jag vet är långsinta människor som inte kan förlåta och gå vidare 3. Jag är en jäkel på att komma på idéer men har svårt att slutföra dem 4. Har jag sett något jag vill ha har jag svårt att släppa det och det slutar oftast med att jag köper det 5. Jag har spelat keyboard och drömde om att bli stjärna (kan inte hålla en ton dock 😉 ) 6. Jag tycker att charm går före looks 7. Jag tycker att händer är grymt viktigt i utseendet 8. Jag kan knappt sy en raksöm 9. Jag är nog ganska laid back och stressar sällan upp mig. Men om jag gör det blir det oftast kaos 10. Jag har nog fortfarande inte fattat att jag är mamma. En mamma är ju en såndär vuxen människa 😉

Jag skickar denna award vidare till mina härliga bloggvänner Annie, Petra och Johanna. Till er och alla andra vill jag skicka detta: You are all awesome!

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page