top of page

Det här med att starta ett företag!



Som ni vet så har jag ju ett litet hobbyföretag som heter Klinton Collection. Love love love it. Nu funderar jag på att ta steget vidare och starta upp ”på riktigt”. Men kring det är det så mycket som jag behöver tänka på. Vilken form av företag ska jag ha? Enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag. Vad som är smartast och vilket är enklast att sköta själv. Jag jobbar ju dessutom heltid med mitt vanliga jobb så jag har ju inte hur mycket tid som helst.

Än så länge har jag inte använt någon form av marknadsföring utan endast använt de sociala medier som jag normalt använder. Det vill säga bloggen, Facebook, Instagram, YouTube och Snapchat och det verkar funka riktigt bra. Jag märker verkligen stor skillnad som jag syns på sociala medier och är aktiv än när jag inte är det.

Allt efter som det rullar på så märker jag att jag kanske borde ha någon form av affärssystem som är lite mer avancerat än excel 😉 . Dessutom kanske jag borde skaffa mig en bättre webshop typ starweb.se . Jag vill ha något som är enkelt både för mig och användaren och samtidigt måste det ju se snyggt ut. För mig är själva shoppingupplevelsen A och O. I och med att jag inte kommer att ha någon fysisk butik är jag ju väldigt beroende av hur shoppen ser ut. Det är viktigt att det är viktigt att kunderna ska känna sig välkomna, bli omhändertagna och få en härlig upplevelse.

Hur känner ni för onlineshopping? Är det viktigt hur shoppen ser ut?

 ——————————-

I’m just in the process of thinking which way to go with my Company. Right now I havn’t done any marketing except of using my ordinary social platforms such as my blog, facebook, instagram, youtube or snapchat. Do you follow me there? Username is lindaklinton . But now it’s mabye time to do more? Do you join me?

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page