top of page

Dagens onsdag

Humör: Finfint Gjort: Gått upp och gjort frukost till mig själv Planer: Jobb – på fm håller jag i en workshop och i em full fart framåt igen Ser på: En inhandlingslista inför MiniKs ankomst Lyssnar på: Vovven som traskar i trappan Läser: Inget mer än mina egna ord Dricker: Nescafé Äter: Fil och müsli Bästa: Det är onsdag – snart helg 😉 Sämsta: Att jag vaknar 04.00 prick, varje natt och kan inte sova Barn: Är hos farmor och farfar. De skulle hämtat på dagis igår så att jag kunde jobba över men sen fick han ögoninflammation och då fick han vara hos dem hela dagen, och sova över, så tomt är det här. Väder: Ser ut att bli sol idag också 😀 Dagens ord: Blåbär Dagens bild:

9_coco

Vad händer i världen idag? Har ni några planer? Hoppas ni får en finfin onsdag! Kram

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page