top of page

Cherry on Top Award


Jag har fått en underbar utmärkelse av söta Dila. Tack så jättemycket fina du och givetvis får den tillbaka från mig.

Enligt reglerna ska man berätta om sina tre favoritförfattare och någon bok de har skrivit och sedan skicka utmärkelsen vidare till fem andra bloggare. Hmm, det finns ju så många bra och just nu hinner jag inte läsa speciellt många men vi kör ändå.

Älskar chic-lit, så en given författare är engelskan Marian Keys. Älskar hennes lite missanpassade figurer och hur de till slut får ett härligt perfekt liv trots allt. Den första boken jag läste av henne var Vattenmelonen. Det var under en dykresa till Egypten och sen dess är jag såld på henne.

Den andra författaren måste jag hålla med Dila om. Carlos Ruiz Zafón – vilken mästare. Jag kom i kontakt med honom genom en bokklubb jag var med i förut. Hans bok Vindens skugga är nog den bästa bok jag någonsin läst. Kunde knappt lägga ner den.

Och till sist vill jag nämna en författare jag läste mycket förut, för sisådär 15-20 år sen. Det var när jag höll på med kampsport och var mycket intresserad av allt som rörde Orienten. Vad kunde då vara bättre än Eric Van Lustbaders böcker. Den första jag läste var Ninja. Väst möter öst, gott möter ont och sen räddas hela världen 😉 . Nu är han aktuell med att återuppliva Robert Ludlums Jason Bourne i en ny bok. Spännande.

Det var lite om mina favoriter. Nu till nåt annat. Mina bloggfavoriter. Egentligen vill jag ge den till alla i min blogglista men nu var det ju fem jag skulle välja ut. Så, here we go.

1. Först vill jag ge den till underbara Angelica som förgyller varje dag med sin oerhörda energi och positiva anda. Vilken energi 😀 .

2. Underbara, fantastiskt galna, Monstermalla får den också. Bara för att hon är den hon är. Helt lovely!

3. Härliga Rut-Knut-Tjut. Mysig trebarns mamma som delar med sig av livet i familjen.

4. Super söta Mia måste också få den. En av mina äldsta bloggkompisar och en fantastiskt tjej. Hon älskar mode, väskor och smink (precis som jag gör). Delar med sig om livet, löpning och ovanstående.

5. Finaste Emelie, underbar tjej som lever livet som lärare och nybliven fru. Hon har en kärlek till livet och särskilt Paris.

That’s all folks!

0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page