top of page

BookBabes


Jag har fått flera frågor om vår bokcirkel så här kommer lite info om den. Vi har hållit på i ca 2 år och cirkeln har ändrat sig under tiden. Vi är sex tjejer när vi är fulltaliga, men det är svårt att få ihop tiderna så det är endast nån enstaka gång vi lyckats samlas allihopa.Vi har träffats hos varandra över en bit mat och gott vin. Pratat böcker och om livet i allmänhet.

Vi har provat att ha teman så som en nobelpristagare, en deckare, en barnbok, en faktabok, en chiqlit med mera. Men nu har vi kommit på att vi ska ta böcker som vi verkligen VILL läsa. Alla fastnade med Den svarta boken av Orhan Pamuk (Nobelpristagare i litteratur 2006). Ingen lyckades ta sig igenom den och det är inte mening med cirkeln. Det ska ju vara kul att läsa och inte kännas som ett jobb.

Ibland har vi lagt ambitionsnivån lite högt – vi satte upp massor av punkter som alla skulle gå igenom. Åter igen, det kändes som ett jobb. Nu har vi gjort slag i saken och avvecklat den gamla bokcirkel till förmån för en ny, fräsch och kul. Välkommen att följa oss – BookBabes. För att se vilka böcker vi läst tidigare kan ni spana in bokklubben Malvas blogg, som numer endast Monica skriver på (som hon för övrigt kapat 😉 ). Den heter tills vidare Stadshuset.

0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page