top of page

Att få den där “sköna känslan”-faktorn


Våra liv kan bli ganska upptagna när vi måste sköta jobbet, ta hand om barnen, gå på möten och så vidare, och ibland känns det som att vi inte har nog med tid för oss själva. När vi försöker stressa igenom allt annat är det lätt att missa att vi behöver ta hand om oss själva med, och för den delen våra älskade, vilket i sin tur innebär att vi inte alltid lyckas få den där “sköna känslan”-faktorn. Det är just därför det är så viktigt att fokusera på de få ögonblick vi kan ge oss själva, så se till att ta tillvara på din egentid.

Det finns ett antal sätt att spendera den tiden, med allt från shopping till dagsutfykter, men när vi vill få nöje omedelbart, när vi vill ha spontant, omedelbart kul, så blir våra smartphones lätt de ultimata verktygen. För att försöka visa dig precis hur enkelt det är att få plats med lite skoj i till och med den mörkaste av dagar, så har du här min guide till fantastiska appar och spel som hela familjen kan uppskatta.

För många så är det bästa sättet att få tid för sig själv att träna, och nu när det blir allt svårare att få plats med ett träningspass i vår proppfulla vardag så kan det hjälpa något oerhört att ha bra widgets på telefonen. Workout Trainer är ett gratis och välbehövt sätt att få steg för steg instruktioner tillsammans med timeade utmaningar direkt i mobilen, och till och med den mest fanatiska av fitnessfans kan lätt få användning för appen. Det som gör den så lättillgänglig är att du kan dela med dig av dina framgångar direkt på sociala media, så dina vänner och din familj kan också vara med.

Att vara aktiv kan vara hur kul som helst, men det är minst lika viktigt att ta det lugnt, och det är därför som spel blivit så betydelsefulla för att vi ska kunna slappna av i slutet av en lång dag. Betway är en av de ledande märken i underhållning, och de har en lång rad spel som du kan ta del av. Här kan du få lite vuxenunderhållning när de små gått och lagt sig. Du kan välja mellan de enarmade banditerna på deras casino, hitta dina turnummer på bingo, eller till och med utnyttja Betways bettingodds; listan är oändlig, och kommer alltid att ge dig precis det du behöver för att slappna av och ha kul.

Det handlar dock inte bara om spel, det finns en massa andra aktiviteter som dina barn kan interagera med, vissa mer utbildande än andra. Pock & Palam är ett fantastiskt spel för barn,och det kommer att se till att de hålls stimulerade medan de tar det lugnt mellan inlärningspassen. Det utvecklades av Dream Made och låter spelaren hitta sin väg fram genom en rad olika utmaningar – de springer, hoppar, slåss med fiender och försöker rädda en kidnappad prinsessa. Grafiken är otrolig och handritad, och det är mer eller mindre en sagobok som blivit till liv, vilket kan fånga dina småbarns fantasi, och kanske för den delen göra detsamma för dig.

Oavsett om det är bra eller dåligt väder, om du har en dålig eller bra dag, så kan dessa små presenter vi ger oss själva och vår familj vara ett kul sätt att ändra i rutinen, och ge dig timmar med underhållning.

Ha nu en helt underbar helg! Kram

—————————-

Our lives can become quite busy when we have to handle the job, take care of the kids, going to meetings and so on, and sometimes it feels like we do not have enough time for ourselves. When we try to rush through everything else, it is easy to miss that we need to take care of ourselves, and for that matter our loved ones, which in turn means that we do not always manage to get that “good feeling” factor. This is precisely why it is so important to focus on the few moments we can give ourselves, so be sure to take advantage of your time for yourself. Use your smartphone to download some apps just for fun 🙂 . There is a jungle in the app-world, and here above are some swedish apps. I don’t know if you can use them in other parts of the world.

Have a happy weekend beauties.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page