Alltså livet…


Känns det igen? Ja, jag antar det. Men på något sätt känns det som om man (där kom man i alla fall) missar så mycket, när man springer för snabbt. Det är lätt att glömma bort hur jäkla bra man har det.

Jag har en underbar familj, härliga vänner, ett skitbra jobb, bor bra, inga krämpor osv. Men ändå, denna eviga känslan av att inte räcka till. Varför kan det inte vara bra som det är? Varför är jag alltid på språng?

Jag vill hinna se mina barn växa upp. Inte vakna en dag och de är 18 och snart utflugna ur huset.

Nu säger jag inte att vi inte tar till vara på vardagen. För det tycker jag verkligen att min man och jag är bra på. Vi kan, mitt i veckan bara sätta oss mer vi köksbordet, ta ett glas vin och bara mysa en hel kväll. Bara tjattra på och ha det gött.

Äsch, gud vad jag svamlar. Jag vill bara slå ett slag för mindre stress och mer livskvalitet 😀 . Over and out!

#tankar

0 comments

Recent Posts

See All