top of page

TGIF

Fredag igen, härligt! Ännu en dag med inskolning. Idag ska Felix stanna och äta så vi måste nog försöka få honom att sova en stund innan vi går. Annars kommer han nog somna i grönsaksgrytan som serveras idag 😉 .

Igår försökte vi åka till Coop och kolla på Kavatstövlar. Det var halva priset så det känndes som om man i alla fall skulle kika. Jag och Felix. Det började med att spännet på sulkyn pajade och utan det så åker han ur den. Fick trixa och joxa och på nåt skumt sätt knyta fast honom i vagnen. Precis när jag kom till hushåll, hittade fina höganäsmuggar så började Felix ge ifrån sig jättehöga skrik varpå en annan lite kille borta vid fruken svarade. Sen var det igång.

Skrik, svar, skrik, svar, ilskna gubbar som stirrade. JA jag försöker få honom tyst, tänkte jag för mig själv och blängde tillbaka.

På väg bort mot stövlarna så åkte Felix ena stövel av (han brukar plocka av sig dem), sen den andra, vilken vi körde över. Väl framme så börjar han ge ifrån sig aj aj skrik istället. Börjar känna mig lite stressad.

Bestämde mig för att gå och hämta några välling för att sedan gå. På väg dit åkte även strumporna av. Pust, vid detta laget var jag helt slut, ilsken och beslöt att åka hem. Utan kavatstövlar, utan välling och med en nöjd Felix som slapp shoppa.

De är så mysiga och goa de små liven……för det mesta.

Hoppas ni får en underbar fredag!

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page