35 grader i kroppen

Igår minskade Felix temp snabbt. Och vi 5-rycket var han riktigt pigg och hade 37 grader. Problemet var bara att det inte stannade där utan sjönk och sjönk och vid 22-tiden hade han bara 35 grader.

Sjukvårdsrådgivningen sa att det kunde vara en effekt av medicinen men tyckte ändå vi skulle komma in. Då helt plötsligt, efter konstant minskning så ökade tempen och vi beslöt att stanna hemma (det tar bara 3 minuter att ta sig till sjukhuset) för att se om den fortsatte stiga. Vår kära vän Anna kom snabbt som en gasell redo att passa Myran. Tack söta du.

Efter ca en timmes väntande kunde vi konstatera att tempen låg på 36,2 och att vi inte behövde till sjukhuset. Annapanna tog sin lilla Vitnos (bilen) och sladdade lugnt hemåt på de moddiga vägarna och vi försökte söva Felix. Inte det lättaste kan jag säga. Nu hade han blivit helt rädd för hostan och ville inte alls sova.

Hela natten har vi varit vakna ca varje timma och tagit tempen, lagt på täcken och gett välling. Freddis har nog varit vaken mest hela tiden, kommer väl vara som en zombie idag stackarn. Som tur är har prinsessan Myran sovit som en stock när hon väl somnade och bara utkrävt mat vid 2 tillfällen.

Nu sussar lillskrutt sött och hade 37 på tempen. Måste nog säga att det nog var värsta natten ever. Men nu är det ny dag, trötta är vi men det känns ändå härligt.

Vad skulle man göra utan sina kära vänner, sjukvårdsrådgivning och Google?


Hoppas ni får en härlig dag sötisar. Kramar

#Felix #sjuk #vänner

0 comments

Recent Posts

See All