• Linda Klinton

Ännu en dag

Mörkt som attan, höst i luften (hämtade tidningen, därför vet jag 😉 ) och två datorskärmar som lyser upp rummet. Det är så jag äter frukost numer . Ensam, men min kopp kaffe och fil. Underbart mysigt, lite egentid.

Ibland är Felix vaken och busar runt och då är han med och käkar en knäcke, men för det mesta är jag själv. Även om jag älskar våra gemensamma frukostar mest så kan jag inte sticka under stolen att det är härligt att vara själv med bloggen och med era bloggar en stund.

Stats från MVC igår: SF 33, hjärtljud 136, blodtryck 119/83. Tänk vad tiden går, 35 fullgångna veckor. Kommer bebisen som Felix så är det 4 dagar kvar, annars 5 veckor eller kanske till och med 7. Spännande!

Hoppas ni underbara bloggare får en härlig torsdag! Kramar till er

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com