• Linda Klinton

Älskar koder, reor och riktiga klipp


Och jag som inte skulle shoppa något. Hmm, vi får väl se hur det blir med det. Det är svårt att motstå Balenciaga, Saint Lauren och 3.1 Philip Lim för halva priset, men jag ska, och jag kan 😉 . Även på H&M och Lindex så finns det många godingar som inte kostar någonting alls, knappt. Likaså på Asos och Nelly för att nämna några. Har ni spanat in reorna?

Som ni vet sen tidigare så har jag ju svart bälte i onlineshopping 😉 . Skämt åsido så finns det ju inget bättre än att handla online och kan man samtidigt göra ett klipp så är ju shoppingupplevelsen total.

Det har blivit så att jag nästan inte kan handla utan att hitta en bra rabattkod. Nja, jag kanske överdriver lite men det finns verkligen pengar att spara om man är lite ihärdig och verkligen letar. Jag brukar ofta använda mig av ”rabattkupongsidor” för att få lite hjälp på traven.

Ni vet ju att jag har länge spanat på de här skorna från Vagabond ett tag och de finns på Zalando. De är naturligtvis inte med på någon rea även om typ hela Vagabonds sortiment är det! Men nu har jag så lägligt hittat en rabattkod på 10% om man handlar över 750kr. Perfekt, något jag spant på en längre tid och nu till lägre pris (även om det inte är rea). Don’t you just love it?! Hur brukar ni gör? Letar ni koder eller köper ni bara rätt upp och ner? Eller förresten, handlar ni online eller mest i butik?

Spara

#Shopping #Tips #vagabond #zalando

 
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 by Linda Klinton. Proudly created with Wix.com

Prenumerationsformulär